skip to Main Content

Professionel stubfræsning er en oplagt måde at komme de gamle stubbe og rødder til livs – og fordelen er, at du selv slipper for at stå med skovlen i hånden. En plan, fin græsplæne kommer ikke af sig selv, det kræver hårdt arbejde, og den del står vi gerne for. Hos Billigstubfræsning.dk sørger vi for at fjerne de træstubbe, der generer i haven således, at du kan plante græs eller anlægge det bed, du har planer om.

Med de rette stubfræsningsmaskiner kan vi skånsomt fræse de stubbe og rødder væk, der ligger i vejen i haven. Stubben fræses typisk 15-20 cm. ned under niveau, hvilket gør det nemt at etablere noget på stedet efterfølgende.

Stubfræsning og Algebehandling i Grenå, Ebeltoft og hele Djursland

Som hus- og haveejer er der altid noget, man kan give sig i kast med. Foruden stub- og rodfræsning så kan vi også sørge for, at dine facader og fliser bliver algebehandlet. Fordelene ved at fjerne algevæksten er mange – først og fremmest kan du nyde synet af de rene fliser og terrasser, der ser indbydende ud i haven. Derudover kan du glæde dig over, at levetiden på fliser, træværk og facader forlænges betydeligt, når algerne er væk. Algerne, der holder på fugt og væske som en svamp, kan forsage fugtskader, hvis ikke de fjernes. Vi udfører algebehandling på Djursland og omegn – og også gerne hjemme hos dig.

Læs mere om vores algebehandling 

Send os en besked, så svarer vi tilbage indenfor 1 arbejdsdag. Du er også meget velkommen til at ringe på 31313314

Back To Top