skip to Main Content

I skove, haver og lignende vil der opstå situationer, hvor det er nødvendigt at fjerne træer. Det kan være, at de gamle træer er gået ud, der skal være plads til nye bede, græs eller lignende beplantning. I disse tilfælde er det nødvendigt, at træerne er fjernet helt med tilhørende rodnet, så det er muligt at etablere det nye, hvad end man måtte ønske. Dette kan vi være behjælpelig med hos Billigstubfræsning.dk.
Vi kommer ud til dig og fræser stubbene væk, uanset om det er i Svendborg eller i oplandet dertil. Du kan måske fristes til at prøve at grave træstubben op, men det er et omfangsrigt og uoverskueligt arbejde. Vi fræser stubben, hvilket er den hurtigste og mest effektive måde at gøre det på. Der fræses i en dybde på ca. 20 cm med en effektiv stubfræser, så du har de bedste forudsætninger for at plante nyt på stedet.

Effektiv og billig stubfræsning

Professionel stubfræsning er den mest effektive måde at gøre det på, samtidig med at det også er en billig løsning for dig. I løbet af årene har vi fået meget erfaring med stubfræsning, og har derfor de fornødne maskiner, der kan klare enhver opgave af den karakter. Kontakt os i dag, og få et uforpligtende tilbud på stubfræsning i din have.

Send os en besked, så svarer vi tilbage indenfor 1 arbejdsdag. Du er også meget velkommen til at ringe på 31313314

Back To Top