skip to Main Content

Skal du have fjernet nogle træstubbe og store rødder i din have? Arbejdet kan være hårdt, opslidende og tungt, hvis du skal klare det med håndkraft. Så hvorfor ikke sende bud efter en professionel, der har de rette maskiner til opgaven? Hos Billigstubfræsning.dk tilbyder vi effektiv stubfræsning i Sønderborg og omegn. Vi har stor erfaring med fræsning af diverse stubbe og rødder og kan desuden sørge for, at jorden bliver klar til genplantning igen. Ved fræsning af stubben efterlades desuden en masse træflis, som du med fordel kan bruge rundt om i haven ved hækken eller i bedene.

Stubfræsning og Algebehandling i Sønderborg og hele Sønderjylland

Foruden stub- og rodfræsning så tilbyder vi også algebehandling og fliserens af dine udendørs overflader. Eftersom at vi i Danmark bliver udsat for både vand, vind og varme i løbet af året, så har alger og lignende de ideelle vækstbetingelser på terrasser og facader, som hurtigt kan få en grå- og grønlig misfarvning på overfladen.

Vil du blive algerne kvit? Med en effektiv rens- og algebehandling i Sønderjylland kan vi sørge for, at facaden på dit hus og overfladerne på dine fliser ser rene og indbydende ud. Vi kommer gerne ud og ser på opgaven, tager en snak om mulighederne og giver et uforpligtende tilbud.

Læs mere om vores algebehandling 

Send os en besked, så svarer vi tilbage indenfor 1 arbejdsdag. Du er også meget velkommen til at ringe på 31313314

Back To Top