skip to Main Content

Har du en drøm om, at græsplænen kommer til at stå knivskarpt, helt plan og uden stubbe, der ødelægger det for græsslåmaskinen? Hos Billigstubfræsning.dk tilbyder vi at fjerne den eller de stubbe og tilhørende rødder, som ligger højt i jorden, der generer i haven. Med professionelle maskiner kan vi sikre, at jorden bliver klar til at blive beplantet igen, samt at omgivelserne ikke bliver skadet i processen. Vi fræser som standard 15-20 cm. ned i jorden, hvilket er en passende dybde, hvis du vil udnytte jorden til græs eller blomster bagefter. Uanset om du har fældet et træ, en hæk eller bambus, så kan vi hos billigstubfræsning.dk være behjælpelige.

Bliv fri for generende stubbe

Er du bosat i Østjylland og nærmere bestem Randers og omegn, så skal du ikke tøve med at tage kontakt til os. Vi kommer gerne ud og tager et kig på opgaven – og vi giver tilmed et uforpligtende tilbud. Hvis I er flere på vejen, der skal have fjerne stubbe fra haverne, så kan I med fordel bestille os til at klare det hele på én gang og opnå en mængderabat. Ønsker du et overblik over, hvilke stubfræsninger vi kan klare, og hvor priserne ligger, så kan du tage et kig på prislisten her.

Send os en besked, så svarer vi tilbage indenfor 1 arbejdsdag. Du er også meget velkommen til at ringe på 31313314

Randers er en by i udvikling, selvom den i medierne har fået et lettere blakket ry. Der flytter flere og flere til og også til huse med have. Har du hus med have i Randers, har du måske også et par store træer i haven. Sådan nogle træer lever ikke evigt, og når de går ud eller bliver fældet, efterlader de en grim træstub, der tit gør det umuligt at udnytte haven fuldt ud. Her hos billig stubfræsning, kan vi hurtigt og effektivt fjerne enhver form for træstub eller rod, du har i din have.

Det går hurtigt, og så er det rigtig billigt. Udover selve træstubben fjerner vi også eventuelt rodnet, der har spredt sig under jorden. På den måde bliver det muligt at anvende hele området igen, for eksempel til nye bede eller andre projekter. I nogle tilfælde kan stubben dog stikke så dybt, at det ikke er muligt at stubfræse den, og derfor skal den graves op. Hvis det er tilfældet hjælper vi dig selvfølgelig også. Som en bonus kan du også vælge at beholde den træflis, der kommer som biprodukt af stubfræsningen. Det kan du bruge andre steder i haven for eksempel ovenpå bede eller i forhaven.

Back To Top