skip to Main Content

Billig Stubfræsning i Odder

Send os en besked, så svarer vi tilbage indenfor 1 arbejdsdag. Du er også meget velkommen til at ringe på 31313314

 

Hvis du leder efter billig og professionel hjælp til stubfræsning i Odder, er du landet på den helt rigtig side. Hos Billig Stubfræsning tilbyder vi nemlig professionel hjælp, og vi kan udføre stubfræsning i Odder og omegn til attraktive priser, uanset hvilken type opgave du leder efter en løsning til.

Vi har stor erfaring med fjernelse af stubbe, rødder og rester under jorden, som næsten altid er et problem, når der fældes træer eller hække i haven. Ulempen ved ikke at få fjernet stubbene er, at det er stort set umuligt at anlægge have eller terrasse oven på, da overfladen bliver ujævn og ubrugelig til beplantning.

Heldigvis kan vi hos Billig Stubfræsning klare opgaven for dig, og vores effektive arbejdsmetoder vil resultere i, at du får en dejlig og jævn overflade, som er renset for rødder og stubbe helt ned til 20 centimeter under niveau, og dermed kan du få glæde af din have på ny.

Vi sidder klar til at besvare din henvendelse, så tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du ønsker et attraktivt og uforpligtende tilbud på stubfræsning i Odder og omegn. Vi ser frem til at høre fra dig og klare arbejdet hurtigt og effektivt i din have.

Back To Top