skip to Main Content

Søger du hurtig, billig og professionel stub- og rodfræsning i Hobro? Tag kontakt til os i Billigstubfræsning.dk, og lad os tage teten på projektet. Vi har stor erfaring med professionel fræsning af træstubbe og de rødder, der ligger højt i jorden. Vi sørger med andre ord for, at din have bliver plan og stubfri således, at du kan plante nyt græs, anlægge bede eller lægge ny belægning.

Hos Billigstubfræsning.dk udfører vi alle former for stub- og rodfræsning, da vores fræser kan tage mange forskellige former for stubbe og rødder – alt lige fra store træer og hæk til bambus. Vi udfører vores arbejde effektivt og skånsomt og sørger for, at det omkringliggende i din have skades mindst muligt ved fræsningen.

Billig fræsning af rødder og træstubbe

Er du i gang med en større omlægning af din have, eller skal du blot have ryddet ud i de gamle træer? Uanset hvad din dagsorden er, så tag kontakt til os i Billigstubfræsnig.dk. Med os på holdet slipper du for at skulle grave stubben op med håndkraft, hvilket kan være et stort og tungt arbejde. Ved at fjerne stubben og de tilhørende rødder med stubfræsning, får du desuden en masse træflis, som du med fordel kan bruge andre steder i din have. Giv og et kald i dag, og lad os give et uforpligtende tilbud på din opgave.

Send os en besked, så svarer vi tilbage indenfor 1 arbejdsdag. Du er også meget velkommen til at ringe på 31313314

Back To Top