skip to Main Content

Hos Billigstubfræsning.dk tilbyder vi professionel håndtering af de stubbe, der fylder i din have. Vi har stor erfaring på området og tager derfor teten på opgaven fra start til slut – vi kører med andre ord ikke, før din have er stubfri og klar til, at du kan tage den i brug igen. Ønsker du, at vi skal tage os af træflisen, der er tilbage efter fræsningen, så gør vi også gerne det. Du kan dog med fordel bruge det rundt omkring i haven.

Er du bosat i Aalborg, og søger du stubfræsning til din have? Så tøv ikke med at kontakte os på telefonen eller mail, så giver vi et uforpligtende tilbud på jeres projekt.

Algebehandling i Nordjylland

Foruden billig stubfræsning så tilbyder vi også professionelle algebehandlinger, der kan få dine fliser, facader og træværk til at stå flotte og rene. Algebehandling kan være nødvendigt, når udendørs overflader gennem flere sæsoner har været udsat for både vand og varme, da det efter nogle kedelige grå og grønlige plamager på fliser og facader. Med en algebehandling kan du både nyde synet samt glæde dig over, at levetiden på dine terrasser og facader forlænges. Vi går effektivt til opgaven og sørger for, at du kan byde dine gæster velkommen i både algefri og stubfri omgivelser.

Send os en besked, så svarer vi tilbage indenfor 1 arbejdsdag. Du er også meget velkommen til at ringe på 31313314

Back To Top