skip to Main Content

Send os en besked, så svarer vi tilbage indenfor 1 arbejdsdag. Du er også meget velkommen til at ringe på 31313314

Fjernelse af hæk

Har du forgæves forsøgt at fjerne hæk i din have, er du langt fra den eneste. Det er nemlig ikke nødvendigvis nogen nem opgave at fjerne hæk, og derfor vælger mange at søge professionel hjælp. Heldigvis kan vi hos Billig Stubfræsning fjerne din hæk til en attraktiv pris, så du kan få glæde af din have på ny.

Vi har stor erfaring med at fjerne hæk, stubbe og andre genstridige gevækster udendørs, og vores effektive metode er både tidsbesparende og økonomisk fordelagtigt. Vi synes nemlig ikke, at det skal være tidskrævende eller dyrt for dig at få en flottere have.

Praktisk talt kan vi fjerne hæk hos dig ved hjælp af stubfræsning, hvor vi kører stubfræseren hen over de mest genstridige dele af din hæk – på den måde får du rig mulighed for at beplante igen, uanset om du ønsker at lave bed, plæne eller en ny hæk.

Vores store erfaring med blandt andet fjernelse af hæk har vi fået fra vores mange opgaver i det meste af Midtjylland og Østjylland, men vi er ikke blege for nye opgaver, og derfor er du naturligvis velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på dit projekt.

Back To Top