skip to Main Content

Få hjælp til at fjerne træstub

Det er ikke altid nemt at fjerne en træstub fra sin have. Men det kan ofte være nødvendigt, når man eksempelvis gerne vil gøre plads til et nyt bed eller mere græsplæne. Ofte er det nødvendigt at fjerne en træstub efter at have fældet et træ – for ellers står stubben i vejen for dine fremtidige havedrømme.

Heldigvis kan du få professionel hjælp til at fjerne en træstub fra din have, og hos Billig Stubfræsning tilbyder vi at gøre det sure arbejde for dig – både ordentligt og til en god pris.

Vores koncept er enkelt. Vi kan fjerne din træstub hurtigt og effektivt, uden du bliver ruineret. Vi udfører arbejdet ved hjælp af stubfræsning, som er den bedste måde at fjerne stubbe på. Samtidig er det også den mest skånsomme, hvilket betyder, at du efterfølgende får god mulighed for at indrette din have, som du gerne vil.

Vi har stor erfaring med fjernelse af træstubbe, og vi udfører oftest vores arbejde i Midtjylland og Østjylland. Dog er vi ikke blege for nogen opgaver, og derfor vil vi gerne opfordre dig til at kontakte os, når du skal have fjernet en træstub. Så giver vi et uforpligtende tilbud på dit projekt.

Back To Top