skip to Main Content

Send os en besked, så svarer vi tilbage indenfor 1 arbejdsdag. Du er også meget velkommen til at ringe på 31313314

Fjernelse af bambus

Har du en bambus eller rester fra en bambus, du vil have fjernet fra din have, er det vigtigt, at arbejdet bliver udført ordentligt. Ellers kan du nemlig ikke få lige så gode muligheder for at indrette haven på ny, da du risikerer, at bambussen gror op igen eller ødelægger jorden.

Da det ikke er nemt at fjerne bambus, er det oftest en god idé at få professionel hjælp. Hos Billig Stubfræsning tilbyder vi fjernelse af bambus til attraktive priser, og vores effektive arbejdsmetoder gør, at du én gang for alle kan få din bambus fjernet ordentligt.

Vi udfører arbejdet ved hjælp af stubfræsning, da dette er den mest effektive og samtidig mest skånsomme metode. Praktisk talt betyder det, at vi kører stubfræseren hen over din bambus og fræser den ned til omkring 20 centimeter under jorden, hvilket giver de bedste muligheder for at udnytte jorden efterfølgende.

På den måde kan du få glæde af et nyt bed eller en ny græsplæne, der hvor den fjernede bambus stod, og du får naturligvis en skarp pris på arbejdet hos os. Vi har stor erfaring med fjernelse af bambus, så kontakt os endelig for et uforpligtende tilbud på dit projekt.

Back To Top